1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482185 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1979026

Sv: Apropå ingenting...
jonsson: Jag kan absolut se Timrå skrälla, men då måste en del saker klaffa såklart. Hade varit mäktigt om dom presenterade Dahlén på ispremiären, den profil han ändå är.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
modomille: Såhär på förhand känns vi som det lag som är starkast i derbygänget. Framförallt om vi får minst en av Tobbarna, för då har vi den på papperet klart bästa backsidan som blir ganska okänslig för skador.

Löven har samma problem med bristen på konstruktiva centrar/konstruktiva backar, även om man försökt adressera det lite. Är Fagervall rätt eller har många spelare tröttnat på hans ganska auktoritära ledarstil?

Timrå känns än så länge rätt spretigt och saknar topp. När man gick upp senast var det förvisso också för att man hade en bred trupp och där alla verkligen köpte spelsystemet och jobbade för varandra, men den gången hade man behållit många fler spelare sedan året innan.
Dahlén är absolut bra, men kan inte ensam lyfta laget. Jag har svårt att tro att han verkligen skulle spela för Timrå i vinter. Det ger väldigt konstiga signaler.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
modomille: Dahlén är 100procent klar. Håll koll på Timrås ispremiär. :-)
Ev. även Filip W.
Kommentera