1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474622 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1979353

Sv: Apropå ingenting...
Hockeyoraklet: Enström är inte elitidrottare längre. Han har valt att varva ned och fokusera på familjen. Varvar Dahlén också ned?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Är man inte elitidrottare om man spelar i Modo i allsvenskan? Fan då var jag ju ganska rätt ute då jag härjade med er, före förra säsongen, och påstod att han var på dekis? Så lät det ju inte riktigt i den här boken då det begav sig.

Angående Dahlén så kan jag bara spekulera men jag tror inte att Timrå hade vunnit mot Karlskrona utan honom. I övrigt håller jag med om att det säkert vore smartare att spela i SHL för den egna karriärens skull men det kanske finns faktorer man inte vet om också. Sjukdomshistorik, skadehistorik, osv. Jag tror inte att alla stora idrottsögonblick behöver grunda sig i pengar. EP avgör slutspelsmatcher för Växjö men fäller ändå tårar då han får höra i direktsändning att Timrå gått upp i SHL. Jag tror, om det inte haft någon övrig påverkan på hans karriär, att han mycket hellre hade varit med och spelat upp Timrå i SHL än att vinna SM-guld med Växjö. Jag väljer att vara lite naiv och tro på att Dahlén har liknande skäl till sitt beslut. Åtminstone delvis. Ni som haft förmånen att se flera återvändare som kommer tillbaka till Modo för att hjälpa klubben borde ju kunna identifiera er med den känslan.
Kommentera