1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

310426 inlägg · 3836 ämnen

Inlägg #1981073

Sv: Apropå ingenting...
J F K: fan efter ispremiären börja man ladda upp lite hockeyfeeling. Nästan så det känns som det är värt att teckna cmore för att se matchen idag för lär väll inte gå på annat vis. Sca cupen bruka dock i vanliga fall vara "smygstarten" på säsongen för mig. När brukar ni känna att nu börjar hockeyn igen?😊 få "hockeyfeeling". Är nog tur att det är sommaruppehåll så man får ladda om efter all "bergochdalbana"^^
+4
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
wolper: Jag känner mig också uppspelt. Det känns som om de flesta lag med undantag för Löven och möjligen Västerås tappat. Timrå och Mora har hyggliga lag, men på förhand var AIK och Leksand ifjol mycket mer kompletta.

Både Mora och Timrå känns som om de baseras på rätt många "chsnsningar" som måste falla på plats för att de ska vara topplag. Det räcker inte med en på papperet bra backsida som Mora eller en vass målskytt som i Timrå. Löven har tätat några luckor, men sitter kvar med många spelare som inte presterade under samma tränare ifjol.
Västerås ser väl kanske vassast ut. Riktigt bra utväxling på sina spelare. Bra spelsystem och spelare som klarar det höga tempot.

Vart står vi?
+2
Kommentera