1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482647 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1981188

Sv: Apropå ingenting...
Costanza: För en som inte såg matchen, vilka var bäst i Modo?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Harry Luras:

Svårt att säga, några stack ut lite, men annars var det mest försäsong över detta, men jag hade främst ögonen på nyförvärven i matchen.

Men ska jag ge mig på individuella spelare tycker jag Werner var bra, delaktig i spelet, med där det hettade till och spelade med energi och satt upp Rosdahl och From flera gånger, detta var nog bästa enhet framåt och hade viss kemi, Werner och From tyckte jag syndes mest, men å andra sidan har dessa två redan matcher i kroppen.

Bland försvarare tycker jag Hedberg tog för sig mest, flera fina uppåkningar och kreativ från egen zon, sedan var Berglund involverad både i defensiven och offensiven. Han kan få ett riktigt genombrott i år.

Olofsson kämpade och slet men kom inte lös ritkigt, visade dock prov på tyngd (bra på att täcka puck och svår att komma åt), spelsinne och teknik, älskade att han kastade sig och rensade bort en puck i BP som var på väg igenom till ren spelare, hade varit så lätt att inte jobba klart situationen 100% i en försäsongsmatch, helt klart intressant spelare om han kommer igång. Men vill se bättre kedjekompisar än Hägga och Björklund med honom,

From, där har vi en joker. Får vi igång hans offensiva potential kan han göra en kanonsäsong, bra fart på honom och fin teknik också. Jobbade till sig ett friläge men missade pucken när han dragit bort lindvall.

Rosdahl ser ut som ett kraftpaket, åker skridskor och smäller på och vinner närkamper, inte helt olik Marklund. Kan säkert få igång produktionen på denna nivå. Tror vi kommer tycka detta är en uppgraderad version av Marklund efter säsongen, eller det är min förhoppning iaf.

Öhman syndes inte mycket i början men kom in mer och mer, är duktig med puck och sätta upp sina medspelare. Hade några fina uppåkningar, kan bli en riktigt bra offensiv kraft för oss på blålinjen.

Sämst idag tycker jag förra årets förstalina vad, såg knapt till dem i 5 mot 5. JJ kan inte haft mycket puck idag och Hagelin vann inte puckar som han brukar. Karla syndes med någon läcker dragning och nått avslut, annars var det inte mycket mer från hans sida. Han ska ha plus för den fina straffen dock.

Övriga faller in under betyget försäsong, några fina aktioner ibland men annars lite slarvigt och ofokuserat och inte rätt timing i pass och mottagningar.

Men det bästa är att vi är igång nu.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Harry Luras: Skulle säga att Fredrik Olofsson såg klart intressant ut
Kommentera