1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481507 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1981231

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Blir Rosdahl en uppgraderad Marklund så har han överträffat alla mina förväntningar. För det skulle vara en typ 1p/match spelare det.

Tycker det var svårt att säga så mkt då det är tydligt att allt inte sitter. Men som du är inne på med Olofsson.
Jag tror ingen av spelarna vi värvat på FW sidan är några divor som inte kommer ge allt. Utan det verkar vara 100% insats killar allihop.

Och Öhman tror jag kan bli riktigt bra. Och som du är inne på med Hedberg, kan detta bli hans kanonsäsong?
Vi har galet mkt talang i backledet faktiskt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Monno: Ser ut att vara ett kanongäng i år som kuggar i och inte tar skit. Riktigt kul att se matchen på TV. Hoppas laget har psyket att prestera riktigt på topp hemma. Det är alltid en jäkla tung press. Ståplats gör alltid sitt jobb för att lyfta inspirationen i arenan. Laget borde koncentrera på att spela för varann istället för ett fåtal sura gubbar på sittplats. Skit i suckar och gnäll och ös på istället och fira sen vinsten i omklädningsrummet. De sura gubbarna kommer dyka upp glada till torget då vi sen går upp.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Monno: Om vi får in Viklund på de så lär vi ha bästa backuppsättningen i Allsvensk historia.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Monno:

Marklund gjorde 34p i modo och 26p i AIK. Totalt poängsnitt i ha är väl 0.5 PPG. Så att kräva 1p per match av Rosdahl var ju lite orättvist.

Med uppgraderad version så menar jag en spelare som ligger ungefär där i poäng ca 25-35p, men känns som rosdahl kan vara bättre slipad defensivt efter shl spel, bättre skridskoåkare med bättre ork, sedan var Marklund rätt ovårdad och drog på sig mycket onödiga utvisningar.

Kan Rosdahl undvika detta och få igång sin offensiv och landa runt 25-35p så känns det som en uppdaterad version av Marklund för mig.

Det som slog mig är att våra nyförvärv bland forwards ser väldigt stora och kraftfulla ut, man kan se att vi hade ett tänk med värvningarna för att få in mer tyngd och kraft i laget.
Kommentera