1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478927 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1982201

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Ja vad ska man säga. Konstig match, kändes inte som en 6-3 match, vi ger oss själva inte chansen genom att vara dåliga i försvaret och bjuda på för mycket. När sedan Dackell inte kommer upp stort utan ser skakig ut så har vi inte en chans.

Det vi kan ta med oss är att stundtals fungerar pressen och vi lyckas vinna mycket dueller i anfallszon. Första perioden samt delar av sista var bra. Kul att Olofsson och Berglund får producera poäng.

Det som måste förbättras är spelet ur egenzon och defensiven, vi bjuder på för mycket och kommer inte ur den med fart för att kunna skapa farliga vändningar och offensiv.

Sedan är vi ganska svaga i pp, visst det är tidigt och vi har nog inte tränat på detta så mycket. Men det måste sitta från omgång 1 om vi vill ta poäng.

Vi har haft tufft motstånd i första tre matcherna, och på förhand är det ju tre förluster. De svar man vill ha nu är att vi kan ta med oss detta till matcherna mot motstånd på samma nivå. Väldigt intressant med sca kuppen för att se hur vi står oss mot löven, Timrå och Mora.

Sedan ska vi inte glömma att vi än så länge inte matchat starkast möjliga lag, alltid någon rutinerad som vilat och med våra två div 1 inlån blir vi lite svagare (även om dom inte gjort bort sig på nått sätt).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: tycker ändå Nordenberg var stabil!
Kommentera