1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479816 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1982319

Sv: Silly season - 2019
Monno:

Jag menade mer från modos synvinkel. Att man kanske ska se sig om med andra alternativ. Från Viklunds håll så tror jag detta blir en perfekt lösning att hålla igång med modo och vänta in andra bud. Lite fult gjort tycker jag.
Han vet att modo jättegärna vill ha honom och han pratar bara om andra alternativ på en träning med just modo
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Steken84: Jag tycker det finns väldigt mycket som pekar på att Modo är ett hett alternativ!
Tonfallet och hans sätt att uttrycka sig tycker jag är övertydligt, han vill helst tillbaka till KHL men tror inte ens själv att något kommer hända innan säsongen startar utan att OM det skulle kunna hända något så kommer det vara något under säsongen, Europa KAN vara ett alternativ men då ska det inte vara ”vad som helst”.

Analyserar man detta med hur han utrycker sig och att han säger MEN efter hans målbilder tycker jag visar tydligt på att han själv nog inte har så stora förhoppningar om att det blir något bra någon annanstans.

Sen kan man inte sitta och vänta ut ett eventuellt korttidskontrakt heller, karln är till åren och blir inte bättre av att träna på egen hand (se William Nylander) så han kommer tvingas ta ett beslut inom max 2 månader om han ska ha en chans att kunna spela denna säsong!

Modo ligger nog riktigt bra till rent generellt skulle jag tro!
Låst ämne