1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480596 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1983154

Sv: Träningsmatcher 2019
Gavelo: När säsongen summeras skulle jag inte vara förvånad om Timrå och Löven ligger en bit före oss och det för att dom lagt krut på målvakts sidan. Ska man vara ett topplag måste man ha en målvakt som vinner matcher åt laget när vi ej spelar bra och jag känner inte att vi har den styrkan för en hel säsong. Hanses lär säkert vinna nån match men nä jag är väldigt missnöjd med målvaktsbiten.

Hade hellre kunnat skippa nån av dom nya forwardsen och tagit en målvakt istället speciellt då vi har många yngre duktiga grabbar som kommer underifrån och forwardsbiten är sedan tidigare mycket bra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Träningsmatcher 2019
Dundee: Jag tycker att Hanses var riktigt riktigt bra andra halvan av fjolåret.
Vad vi borde fokusera på istället är ju att sluta chansa. Vi har tillräckligt bra offensiv så vi bör ha mer tålamod än att pincha, jaga med tre man och ha för lite folk med bakåt.

I egen zon sluta jaga. Vi går med två man på puckföraren varje gång. En hygglig passningsspelare passar förbi varje gång. Då blir det nästan alltid en back som får skottläge .Vi har bra backar generellt, men då ska våra backar för Helvete inte behöva flytta spelare framför mål. Motståndarna gör kopiöst många mål på backskott för våra backar som Enströms, Hedberg, Berglund, Norlinder, Öhman i första hand förlorar kampen. De är för små för att flytta på stora forwards.

VI MÅSTE BYTA FÖRSVARSSPEL till att bara vara aggressiv när motståndarna inte har full koll på pucken.
Kommentera

Sv: Träningsmatcher 2019
Dundee: ”lagt krut på målvaktssidan” var väl ändå lite att ta i när det gäller Timrå. En andramålvakt som följde med från nedflyttningen och Ohre från division 1.
Kommentera

Sv: Träningsmatcher 2019
Dundee:

Berätta gärna vilken av spelarna underifrån som skulle kunna ersätta Rosdahl, From eller Olofsson och göra laget lika slagkraftigt.

Att alla har sådan övertro på juniorer, man kan inte ha hur många som helst i laget, det har vi provat och det gick inte direkt lysande så. Visst LP och Åhström har potential men är inte nära de nya i dagsläget, så är väldigt intresserad av vilka underifrån du menar.
Kommentera