1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1983222

Sv: Träningsmatcher 2019
NorrMod:
Då har du missat några träningar, wallinder var med inför Brynäsmatchen som han senare spelade. Sandström var med första träningarna på is. Skager minns jag inte 100 när han var men är rätt säker på att även han var med i början.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Träningsmatcher 2019
Tarasov:

Måste säga att jag inte riktigt fattar lövens spel (endast baserat på denna match).

Dom har värvat spets och har bra offensiva spelare, kanske bättre spets än oss på topp-3 forwards men vi har bättre bredd, men dom spelar ett ganska primitivt spel. Ser ut som att dom vill gå på kontring mest och lyckas inte skapa långa anfall som jag trodde.

Jag trodde att dom skulle vara ett lag som låg på framåt och pressade hårt och utnyttjade sin offensiv till långa anfall och blanda in alla fem spelare. Istället ser det ut som dom backar ganska snabbt och offensivt ser det ut som dom mest dumpar och kör därifrån, och dom tjuvar ganska mycket i omställningarna så det får man se upp med. Inte direkt hur jag trodde dom skulle spela.
Kommentera

Sv: Träningsmatcher 2019
Tarasov: Då får vi hoppas på flera inhopp framöver. Konkurrens är bra för alla??
Kommentera

Sv: Träningsmatcher 2019
Tarasov: extraspelaren Isak Norén, letade lite o hittade i j20, 16 år kan det stämma?
Kommentera

Sv: Träningsmatcher 2019
Tarasov: Skager m.fl. har ju varit i Ryssland. Så inte helt konstigt om dom vilar.

Sen ifjol tog vi väl upp 4st spelare från J20 som slog sig in i truppen? Det är inte värdens mest stängda dörr det kan jag tycka.
Kommentera