1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480922 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1983335

Sv: Träningsmatcher 2019
hockey_21:

Ja man ser att han har mycket hockey i sig. Verkar ganska smart som spelare, han tar steg för varje match och blir bättre både offensivt och defensivt. Han ser inte lika vilsen ut längre och det är ganska imponerande att han tagit dessa steg trots endast ett fåtal matcher.

Som du säger är han grymt skicklig att täcka pucken, en egenskap han säkert fått med sig från spelet på liten rink. Han är dessutom duktig på att fördela puckarna snabbt och hitta öppnande pass, hade några riktigt fina igår när han la den rakt igenom offensiv zon och hittade ren spelare. Han har ett bra skott också men han kommer inte riktigt i lägen att utnyttja detta än.

Än så länge är jag väldigt nöjd och ifall han höjer sig några snäpp till har vi en sådan center vi längtat efter.

Sagt det förut och säger de igen de nya forwards har uppgraderat vår offensivt rejält jämfört med Wahlgren, KJ och Öhman.

From är så sjukt snabb och till skillnad från KJ vågar han gå på mål, hoppas det lossnar offensivt för honom då har vi en riktig poängspelare och en som kan avgöra matcher.

Rosdahl är liknande Marklund, men som jag sa tidigare detta kan vara en uppgraderad version av honom som är bättre i de defensiva delarna av spelet och med bättre diciplin. Sedan har han ju visat på försäsongen att han har offensiv i sig, ligger han upp mot 30p är jag väldigt nöjd, och det borde han ha potential till.

Nu vill man ha match igen, skönt att det snart drar igång på riktigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Träningsmatcher 2019
Rytter:
Skottkartan såg bra ut......😉
Kommentera