1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481423 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1983358

Sv: Träningsmatcher 2019
Tarasov: Första matchen mot ett ”likvärdigt motstånd”

Summan är att jag tycker Modo har fantastiska uppsidor och äntligen rejäl bredd i sin spetskompetens, vi har flera kedjor som kan avgöra matcher.
Backsidan ser onormalt bra ut, kanske inte allsvenskans bästa besättning i det defensiva men helt klart en av dom bästa i det offensiva.

Målvakterna är godkända men där är det osäkert även om Hanses överlag gjorde en ok match igår.

Dock tycker jag att Modo slarvar väldigt mycket och gick bort sig högt i banan, tajmingen för överlämningar och droppar stämde inget vidare och man fick dumjaga en del ner i egen zon, MEN överlag en ganska bra match där jag tycker Modo tog över i sista mycket pga att Löven slutade spela hockey och tappade fokus på det viktiga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Träningsmatcher 2019
Gavelo: Ja, det ska bli intressant att se hur breddad vår trupp är. Kan From leverera de poäng som man tänkte sig att JE skulle göra så kan det bli riktigt intressant. Samtidigt känns Rosdahl jätteintressant - stor, stark, rightare. Sen har vi Olofsson som nog blir en pålitlig tvåvägsspelare som även kan göra en del poäng, vilket man kanske saknade lite från VÖ/TW. Sen ska det bli intressant att se om JJ har ännu en nivå.

Nog har vi uppgraderat.
Kommentera

Sv: Träningsmatcher 2019
Gavelo: Kan någon berätta för mig vilka backar som ska flytta motståndare framför vårat mål. Det jag skriver är att om vi inte har fysiska backar (och det är väl bara Hedman) så kan vi inte lämna deras backar öppna för backskott hela tiden. Jag har nog aldrig sett ett lag som släpper in så många backskott som vi ifjol, för att målvakterna ser inte pucken, motståndarna tar returer och styr puckar.

Offensivt har vi klart bästa backsidan hands down.
Kommentera

Sv: Träningsmatcher 2019
Gavelo: Tycker det brukar komma. Om man inte fått in timingen med passen och alla åkvägsar och mottagaren inte fått till en exakt timing i mottagningsarna. Då är det mycket inte fått till som ska fungera.
Det kommer och (Får vi hoppas) och brukar se likadant ut med passen som fastnar på klubbor, ben och dommare. Blir väl aldrig helt utan, men 2-4 matcher in så brukar man inte tro det är samma lag.
Kommentera

Sv: Träningsmatcher 2019
Gavelo:

Vilket eller vilka lag i allsvenskan har en bättre uppsättning av försvarare? Jag skulle iaf inte byta hela vår backsida mot något annat lags, så intresserad att höra vilka du rankar före.
Kommentera