1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1989286

Sv: Ssk - Modo 27-09-19
Dundee: ah streama via cmore. Tycker ssk har jäkla massa flyt denna match tycker jag ocj modo inte tillräckligt heta. Blir väll att chansa nu och bara hoppas på lite flyt med. Ne jag är osäker på om modo har psyket för att vara ett topplag men hoppas jag har fel. Men tycker ändå att modo ser avslappnade ut behöver lite flyt nu bara. Edit: försvaret är ju som det är under press. Slarv och inte gå ut pucken vid första målet. Tror vi hade tre chanser. Andra målet går hanses bort sig. Iof inte så mycket hjälp. Och sista ett jäkla skitmål. Nu vänder vi detta!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Ssk - Modo 27-09-19
wolper: Problemet som många redan har påpekat innan är att vi spelar en hockey som ej passar det material vi har. Sedan har vi ej den där första målvakten som jag personligen saknat väldigt länge som kan stå pall match efter match utan att släppa in badbollar.

Nä försvarsspelet och målvktsspelet är under all kritik nu i början och jag tror tyvärr ej vi kan ha några större förhoppningar på mycket bättre spel heller. Framåt finns det absolut ljusglimtar men man bygger alltid ett lag bakifrån.
Kommentera