1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480125 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1989364

Sv: Ssk - Modo 27-09-19
Dundee:

Äh det där är så typiskt svenskt att det ska vara så fult att tro på sin egen förmåga och vad man vill uppnå.

Jag tycker det är härligt att klubben går ut och är tydlig med att man ska vara ett lag för toppen, sedan är det ju idrott och det ska ju spelas om det som du säger. Men ser inget problem att man är tydlig med vilka mål man har.

Sedan är ju inte klubben ensam och att tippa oss i toppen, i princip alla som tippat har ju haft modo på plats 1 eller 2, så helt fel ute kan ju inte klubben ha varit. Hade ju bara varit löjligt att då gå ut och sagt något som standard svensken skulle sagt "vi siktar på slutspel, sedan kan allt hända".

Vi kanske borde lära mer från amerikanska och kannadensiska idrottare om förmågan att tro på det man gör. Eller fråga Zlatan om tron på sin egen förmåga. Tror tvärtom att det är bra att bygga upp en målbild och kravbild och sedan måste man lära sig leva med pressen, gör man det kommer man prestera bättre.

Så typiskt svenskt, tar man t.ex silver i os så är man strålande glad när man egentligen borde säga "jävla skit, missade guldet detta är piss och nu är det 4år till nästa gång jag får chansen ifall jag ens är med då"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Ssk - Modo 27-09-19
Rytter: Typiskt svenskt må så vara jag säger snarare sunt förnuft. Det blir bara en stor parodi år efter år. Men alla tycker olika och det är väl bra det för annars skulle jorden vara platt.
Kommentera

Sv: Ssk - Modo 27-09-19
Rytter: FBK har väl alltid sett sig som topplag än hur dåliga man var säsongen innan. Och det har ju ändå funlat helt ok får man säga.
Kommentera

Sv: Ssk - Modo 27-09-19
Rytter: Helt rätt.
Kommentera