1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481843 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1989656

Sv: Ssk - Modo 27-09-19
digitalbath:
Känner mig också rätt trygg, släng in LP i BP tror han kan göra mkt nytta med sin spelintelligens.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Ssk - Modo 27-09-19
Tarasov: Ja man har väl enkelt sagt två alternativ att vara i BP. Spelskicklig och läsa spelet, ha klubban rätt etc. Susse style. Vilket är rätt svårt eller få förunnat så att säga.
Eller andra alternativet att man jobbar arslet av sig K-Fop style. K-Foo var grym i BP för han slet som ett djur. Men vill minnas att han kunde hamna heltokigt ibland också.
Kommentera

Sv: Ssk - Modo 27-09-19
Tarasov: Tycker tvärtom, vi har för mycket 'spelintelligens'. Spelintelligens vill jag ha, men att alltid försöka göra nåt vackert, dribbla när det inte behövs mm, är inte spelintelligens enligt mej. Tvärtom blir sådana spelare väldigt lättlästa för motståndarna. Är man pressad länge i BP så spela inte alltid 2 meters pass, utan skyffla bort puck-djävulen. Detta rör inte LP specifikt, ex.vis vore det intressant om Tobias Enström nån gång sköt eller gick på mål(nu gick jag på vår bäste bara för att inte beskyllas för att hacka på unga spelare). Men , utan att rättvist jämföra, Foppa var spelintelligent. Han dribblade inte i onödan utan såg alltid laget först, men han kunde ju i o för sej göra snygga saker när så krävdes. Av de unga tycker jag Norlinders spelintelligens vida överstiger de andras. Han spelar relativt enkelt när det behövs, men kan göra under med pucken. Dock inte varenda gång...
Kommentera