1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1989662

Sv: Ssk - Modo 27-09-19
Tarasov: Tycker tvärtom, vi har för mycket 'spelintelligens'. Spelintelligens vill jag ha, men att alltid försöka göra nåt vackert, dribbla när det inte behövs mm, är inte spelintelligens enligt mej. Tvärtom blir sådana spelare väldigt lättlästa för motståndarna. Är man pressad länge i BP så spela inte alltid 2 meters pass, utan skyffla bort puck-djävulen. Detta rör inte LP specifikt, ex.vis vore det intressant om Tobias Enström nån gång sköt eller gick på mål(nu gick jag på vår bäste bara för att inte beskyllas för att hacka på unga spelare). Men , utan att rättvist jämföra, Foppa var spelintelligent. Han dribblade inte i onödan utan såg alltid laget först, men han kunde ju i o för sej göra snygga saker när så krävdes. Av de unga tycker jag Norlinders spelintelligens vida överstiger de andras. Han spelar relativt enkelt när det behövs, men kan göra under med pucken. Dock inte varenda gång...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Ssk - Modo 27-09-19
puffe: Tycker också att Enström spelar lite väl enkelt. Han kan gärna lägga lite fler puckar mot mål.Lägger lite väl ofta ner pucken i rundeln. Känns som han har en växel till.
Kommentera

Sv: Ssk - Modo 27-09-19
puffe:
Vi har samma syn på spelintelligens men verkar ha olika syn på LP. Tror han snabbhet i fötter och i tanke skulle göra honom effektiv i BP, tyckte vi fick se lite prov på det igår.
Kommentera

Sv: Ssk - Modo 27-09-19
puffe: Hade äran att se matchen tillsammans med den eminente forumskribenten/läktarcoachen/lekledaren J F K. Till min stora besvikelse gnälldes det knappt på domarna alls, så kan väl känna att det var viss falsk marknadsföring där. Andra perioden borde tillbringats i baren. Väldigt trevlig kväll, önskar bara att jag hade varnat innan om att MoDo alltid presterar som sämst när jag sitter på läktaren.

Vad beträffar MoDo så önskar jag precis som många andra att Hedberg skulle få slåss för istiden lite mer. Vill verkligen få igång Öhman som vi vet har en tydlig spets i sitt spel. Är även rätt orolig över målvaktssidan då det är ytterst sällan de lyckas sno en match åt oss. Hänger väl delvis ihop med det urusla försvarsspelet. Frågan är om hönan eller ägget kom först där.

Vill minnas att försvaret var horribelt stora delar av förra säsongen också men att vi lyckades styra upp det fram mot slutet. Är därför både förvånad och besviken över att vi tycks vara tillbaka på ruta ett.

Är inte orolig ännu dock.
Kommentera

Sv: Ssk - Modo 27-09-19
puffe: Tack Gode Gud att lite friidrott lättar upp dagen. Idag kvalar våra 2 guldhopp, blir spännande att se om Ståhl har nerverna för att äntligen vinna en stor titel, Han är väl värd det.
Kommentera