1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478923 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1989699

Sv: Ssk - Modo 27-09-19
Bad_Brett: Som många skriver så är det ingen fara än och helt ärligt så kan tabellen ändra sig totalt flera gånger om på alla dessa omgångar som är kvar.
Dock känner jag såhär:
Björn sa innan säsongen att modo som lag skulle trivas som favoriter och det var någon man var tvungna att hantera om man ville vara bäst.
På försäsongen när ingenting gällde så var man ”bäst” , fanns ingen press och man kunde både spela ett bra försvarsspel och även ett härligt anfallsspel, men så fort serien startat så går det kramp i handlederna och man tar så vansinnigt märkliga och ofta riktigt dåliga beslut.

Var ganska samma lika hela förra säsongen, när man på egen hand kunde spela sig till en bra placering i slutspelet så gick man bort sig totalt för att sedan helt bli av med allt som stavas favorit och då helt plötsligt spelar man faktiskt rätt bra sista matcherna.

Än en gång så var resultatet Igår sekundärt, förlora bort mot SSK är verkligen inget att skämmas för, men på det sättet man uppträder i både spelet med och utan puck samt att man prenumererar på utvisningar är riktigt uselt rent ut sagt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Ssk - Modo 27-09-19
Gavelo: Förutom att jag tycker att försvarsspelet var dåligt även under försäsongen håller jag med.

Vill också tacka för sällskapen Bad Brett. Det var- förutom allt som hade hockey att göra - riktigt trevligt.
Kommentera