1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480358 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1990052

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Haha jo men det är en match med EN situation som är helt katastrof att döma bort mål på. Kollar du i övrigt i andra matcher så har det inte gnällts så värst på domarna. Och då är vi det lag som dragit på oss mest utvisningar..
Kollar man inne i er bok så är det Modo vs Domarna typ varje match.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Sputnik:

Vågar du stå för detta? Vill du att jag ska gå tillbaka och kolla?

Hur lät det t.ex i kvalet? Ett jävla gnäll på domaren då det inte gick er väg, speciellt situationen med Salomonsson var ju horribel enligt er men det var ju en ren olycka.

Vad jag ser är att supportrar alltid kommenterar domslut som går emot, inget lag är bättre eller sämre när det kommer till detta. Sedan hör detta till matchen och precis som man kommenterar skott, tacklingar detaljer i spelet och publiken måste man ju få kommentera nivån på domaren? Detta betyder ju inte att man skyller förlusten på domaren utan man kommenterar en enskild situation i matchen. Som mot västervik var det nog fler som fokuserade på att vi gjorde en dålig match och borde avgjort innan offsiden och spelat bättre, var nog ingen som skyller vår prestation på domaren. Men en sådan miss måste ju få kommenteras eller?

Tycker mig se mycket gnäll även hos er. Och det är ju inte så konstigt med den värdelösa nivån de randiga håller. Jag är snarare förvånad över att det inte gnälls med tanke på den ojämna nivån i ligan.
Kommentera