1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478766 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1990074

Sv: Apropå ingenting...
Sputnik:

Vågar du stå för detta? Vill du att jag ska gå tillbaka och kolla?

Hur lät det t.ex i kvalet? Ett jävla gnäll på domaren då det inte gick er väg, speciellt situationen med Salomonsson var ju horribel enligt er men det var ju en ren olycka.

Vad jag ser är att supportrar alltid kommenterar domslut som går emot, inget lag är bättre eller sämre när det kommer till detta. Sedan hör detta till matchen och precis som man kommenterar skott, tacklingar detaljer i spelet och publiken måste man ju få kommentera nivån på domaren? Detta betyder ju inte att man skyller förlusten på domaren utan man kommenterar en enskild situation i matchen. Som mot västervik var det nog fler som fokuserade på att vi gjorde en dålig match och borde avgjort innan offsiden och spelat bättre, var nog ingen som skyller vår prestation på domaren. Men en sådan miss måste ju få kommenteras eller?

Tycker mig se mycket gnäll även hos er. Och det är ju inte så konstigt med den värdelösa nivån de randiga håller. Jag är snarare förvånad över att det inte gnälls med tanke på den ojämna nivån i ligan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter:
Tycker nog det är relativt jämt när det gäller klagande på domarn. Kanske sker det lite mer ryggmärgsmässigt här, men läser inte varje inlägg hos andra lag.

På ett sätt har domargnäll sin plats på ett hockeyforum, var skall man annars gnälla på domarn? Men däremot så tycker jag det kan bli lite för mkt ibland och utan förståelse för att domarn står i för knepiga bedömningar i realtid. För det är inte rimligt att förvänta sig prickfria insatser, och då får inte glömma att vi kanske inte är helt objektiva alltid.
Kommentera