1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480215 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1990100

Sv: Apropå ingenting...
Rytter:
Tycker nog det är relativt jämt när det gäller klagande på domarn. Kanske sker det lite mer ryggmärgsmässigt här, men läser inte varje inlägg hos andra lag.

På ett sätt har domargnäll sin plats på ett hockeyforum, var skall man annars gnälla på domarn? Men däremot så tycker jag det kan bli lite för mkt ibland och utan förståelse för att domarn står i för knepiga bedömningar i realtid. För det är inte rimligt att förvänta sig prickfria insatser, och då får inte glömma att vi kanske inte är helt objektiva alltid.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov:

Absolut, och jag kräver inte prickfria insatser heller, precis som att det är orimligt att alla spelare ska vara prickfria varje kväll. Om dom bara var lite mer kommunikativa mot publik och fans så hade det varit lugnt. Om man står för att man gjort fel och tar på sig det och kan förklara hur det gick så tokigt i situationerna så skulle iallafall min frustration vändas till respekt. Tänk om en domare själv gick ut och sågade sitt beslut i offside situationen det hade satt det hela i ett helt annat perspektiv.

Tyvärr som ger dom nu bilden av att vara rätt dryga och arroganta och ger själva bilden av att dom aldrig felar. Ju mer kritik som kommer ju tystare blir dom, och det är helt fel väg att gå om man vill skapa förståelse för hur svårt deras jobb är.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Hittade lite inlägg från Sputnik som berör domare:

bar mofftak: Hade det blivit mål där med Tingsrydspelaren parkerad i målgården hade jag gått JFK bananas över domarn!

Gäsp: Jag brukar sällan komma in här och hetsa. Jag vill inte påstå att jag kommer in och slår mig för bröstet? Kanske andra Timråiter, men de kan jag inte stp för tyvärr. Tyckte bara det va lite väl mycket vinklat mot Oskars domslut mot sig, slår man ut hela matchserien så är det nog ganska rättvist/orättvist dömt åt båda håll. Vid avvaktande utvisning(rätt bedömd hög klubba) så blåste domarn av i vårt friläge idag trots att vi skulle haft fördel. Som sagt går att stirra åt ett håll om man vill.

Sputnik: Herregud domarn!!! Friläge och blåser!!!!!!!!!!!!

SMÅLAND: Bortdömt... Skit också, hade kunnat acceptera en domarskandal i detta läge. 😋

kulltorp: Har lyssnat på webbradion. Där sa dom att domarn tappat matchen och dom garvade och kliade sig i huvudet över vissa Timråutvisningar. Om man tar det ur en opartisk synvinkel.

roger_sundsvall: Arbetsförmedlingen nästa för domarn

Wilhelmsson: Hade också velat skratta.. Men man upphör inte att förvånas av domarnivån och lotterinämndens beslut nuförtiden, så man vet aldrig. 😋

KiefD: Blir det avstängning på den så kan ju hela domarkåren avgå!!!!!!!

Axle San: Helt sjukt dålig domarnivå detta VM!

Olle: Pinsamma domare! Precis samma läge och en Leksandspelare ligger i målgården, men man ringer inte ens på målet...

Smokey: Sjukt att han inte får straff för det där. Minns när fredrik Modin spelade i timrå under lockouten, har för mig han blev sur på nått domslut och sköt pucken hårt i sargen, varpå han Fick matchstraff.Denna med Carey går inte ens att jämföra då jag har för mig att Modin inte sköt mot nå spelare/domare.

Olle: Får vi andra domare när det blir playoff? Kör man 4 domarsystem? Annars lär ju resten av hockeysverige skratta åt den miserabla nivån...

ante08: Med tanke på vilken nivå det är på HA:s domare så lär det ju inte märkas att dom inte är på planen ändå. Så börja utan dom vettja. 😀

Smurfen: Haha såg den precis... Domarnivån i HA är ett skämt. 4domarsystem måste införas och helst igår..

Olle: Leksand laget med nio liv. Utspelade och underläge 2-0 då äckeldomaren inte ens väljer att videogranska målet som borde underkänts. Tegelsten HC får då lite vind i seglen och lyckas sprattla sig in i matchen. Sen tappar vi allt spel och är som en öppen gata bakåt.

SMÅLAND: Fy nämn inte skenan! Det var absolut inte Backlunds fel den matchen, det var inte backlund som sov utan det var en HVspelare som körde över han totalt med en interference så han inte han tillbaka i position. Koll och bedöm själva, Backlund är solklart inne i målgården när HVspelaren släpar ut sitt ben. Backe åker direkt till domarn och påpekar detta.

Sputnik: Haha domarnivån idag kan ju diskuteras!

palleparling: Fast man kan tacka domarn för ett i allafall!! Lägg därtill att timrå tappar luften lite med detta.

ivandrago: Man får se det på den ljusa sidan, vi fick ju i allafall ett skott på mål denna match...Dock pinsamt dåligt av domarn att döma bort målet för sverige och det skulle varit Zlatan som fått det där läget som Berg hade i starten av matchen. Då hade det varit mål. Berg verkar ha förmågan att leta upp målchanser men ha svårt att trycka dit dom när det gäller. Han hade ett par liknande missade chanser i kvalet med.

kulltorp: Puh! Blev svettigt där på slutet. Men tycker ändå det var timrå som ägde matchen de tillfällen inte domarn ryckte sönder den med sina skitutvisningar.
Kommentera