1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480290 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1990346

Sv: Modo-Khk 30-09-19
Rytter: Tror nog det räcker alldeles tillräckligt att bara sätta en gubbe som ligger nära Dahlén för stunden. Han åker ändå inte sig fri från markeringar och är egentligen bara ett alternativ när motståndaren "tappar" honom.

Risken finns att man istället lämnar det för öppet för Dahléns kedjekamrater som inte direkt är ofarliga med ytorna som ges. Lite som missen Södertälje gjorde.

Är det en spelare i den kedjan ni ska se upp för så är det Lööke, han skapar i princip alla förutsättningar framåt i den konstellationen.

Men lite lätt förenklat så kan man säga att Timrås förstafemma med kontroll på pucken nästan är ett numerärt överläge men utan puckkontroll spelar de istället boxplay.

Spåkulan säger att det är andrafemman som kommer vara största hotet i 5 mot 5 imorgon och den ni ska se upp för mest så länge ni håller er utanför hockeyfinkan.

Om man skulle simulera matchen imorgon med det statistiska underlaget som finns att tillgå skulle Modo vinna med uddamålet. Detta förutsätter att ni ställer Lundin.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo-Khk 30-09-19
KHK sköt alltså 12 skott. Jag vet inte hur försvarbart det är men KHK kanske hade skjutit det dubbla (i alla fall fått fler skott på mål) och gjort mål i nåt av sina inledande PPn, om vi spelat som vi gjorde mot SSK.
Kommentera