1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483655 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1991113

Sv: Timrå - Modo 02-10-19
Gavelo: Björns taktik var ju att undvika tvåor. Han sa ju det i intervjun efter matchen. Utförandet blev tråkigt nog inte enligt ritningen den här gången. Disciplin är nog det som behöver arbetas in, men då måste man ha lite tålamod. Beteenden och invanda mönster kan vara svåra att bryta. Däremot att kassera ett spelsystem som fortfarande är i utveckling omgång 6 känns lite väl drastiskt.

Ser fram emot nästa match mot Västerås.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå - Modo 02-10-19
digitalbath: Men ett spelsystem som varit under utveckling säsongen 18/19 och nu 19/20 och som fortfarande lämnar stora hål kan väl ändå knappast kallas drastiskt att göra förändringar ?!

Det största Problemet med systemet är att vara kreativ över hela banan, något som gång på gång på gång i match efter mach tvingar fram indianare, misstag etc som kostar oss mängder med utvisningar och baklängesmål.

Det är inte fel att vara kreativ men när vi gång på gång ser det ”slarv” som uppstår i framförallt egen zon så börjar man fundera på vad Björn tänker med?!
Kommentera

Sv: Timrå - Modo 02-10-19
digitalbath: Det som är så fantastiskt störande är ju inte att vi tar nån urvattning gör och där. Utan att inte en enda utvisning förutom Norlinders på slutet berodde på att någon blev överspelad och så att säga fick slut på alternativ.

(De jag såg iaf. Missade slutet 1a å början 2a.)
Kommentera