1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474692 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1992251

Sv: Västerås - Modo 04-10-19
Tarasov: Visst hade vi kunnat vinna med tanke på ramträffarna, men glöm inte att Lundin kanske var vår bäste spelare igen.

Ja, jag kanske överdriver, men det är mest av frustration för att jag inte ser att vi förbättrar oss. Det borde vara ganska enkelt att justera, men att Hellkvist inte verkar acceptera att vi har problem känns frustrerande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västerås - Modo 04-10-19
J F K: fattar inte meningen när vi skall pressa med tre pers på en motståndare mot sargen i egen zon. När de tappar pucken där har de ju fan fri gata. Speciellt om de byter sida så skall modospelarna hetsbyta sida och försöka ställa sig rätt. Tror ni att vi kan lära oss att spela detta spelsystem eller bör det justeras innan det är föe sent? Gäller ju att spelarna fortsättet tro på det annars lär det ju bli mer kaos. Skulle behövad lite flyt och att pp släpper. Men man kanske vänta tills man mött alla och se vart det barkar? Bara rädd att de skall gräva ned sig psykologiskt. Men vi har inte förlorat mer än 2 matcher irad än va? Sedan måste vi ju lära oss att hålla oss ifrån utvisningsbåset. Positivt är ju att lundin har växt iallafall. Undrar dock hur det är med hanses
Kommentera