1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478781 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1992247

Sv: Västerås - Modo 04-10-19
jonsson:
Jag känner mig än så länge rätt trygg men att det komme vända, jag vi denna säsong till skillnad från tidigare säsonger har förmågan att trycka på i anfallszon. Även i matcher där inte allt går vår väg så är vi i anfzon och nöter på. Jämf med den goda inledningen under Särkijärvii där vi gick bra i början men i princip alla matcherna gick vår väg. Laget har ett sådant spel i sig att jag mkt väl skulle kunna se dem ta 10 raka.

Försvarspelet tycker jag generellt ser bra ut 5 mot 5, BP är däremot svajigt. Men jag tror det inte skall vara någon fara på taket.

Det närmaste 3-4 matcherna är däremot rätt viktiga för att vi skall komma på rätt köl igen. Almtuna/Kristianstad/Aik/VH skall helst vara 12 av 12.

Ang skottkartan den såg bra ut mot VIK, jämn första möjligtvis liten övervikt för VIK. Omvänt 2-3.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västerås - Modo 04-10-19
Tarasov: Visst hade vi kunnat vinna med tanke på ramträffarna, men glöm inte att Lundin kanske var vår bäste spelare igen.

Ja, jag kanske överdriver, men det är mest av frustration för att jag inte ser att vi förbättrar oss. Det borde vara ganska enkelt att justera, men att Hellkvist inte verkar acceptera att vi har problem känns frustrerande.
Kommentera

Sv: Västerås - Modo 04-10-19
Tarasov:

Uppehållet kanske blir lägligt och som du säger så ska vi kunna plocka merparten av poäng kommande 3-4 matcher.
MEN det ska spelas om det oxå.
Kommentera