1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481959 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1993014

Sv: Silly season - 2019
Gavelo: Bästa trupp spelare för spelare? Hade aldrig bytt bort Brattström och Dahlén mot någon ur er trupp, förmodligen inte Westerlund heller som han presterat i dagsläget. Klart ni har bra trupp. Bäst backsidan på papper har ni defenitivt i HA, men har sagt från början att det finns en liten övertro också på eran forwardssida.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Sputnik: Absolut, helt rätt, Modo har inte kanske bästa laget spelare för spelare, jag som tog i lite där men sett över alla 23 spelare så har vi en bra trupp och innan säsongen den bästa på papperet, sen kommer alltid vissa floppa samt att okända spelare runt om i ligan att flippa. Det jag egentligen menade rent enkelt formulerat är att jag tycker inte modos problem återfinns i truppen och därför ställer jag mig tveksam till ytterligare nyförvärv i dagsläget.
Modos trupp är bra nog att spela i toppen hela säsongen, allt annat är ett misslyckande tycker jag.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Sputnik: Han menade om man räknar samtliga spelare i truppen och inte någon specifik spelare. Då kan man hitta bättre i de flesta lag. Däremote har vi en bredd som ingen är i närheten utav. Hittills är det faktiskt bara en spelare som presterat då JJ har dubbelt så många poäng som tvåan i den interna poängligan (12 mot 6), men jag vet inte i vilken annan trupp man kan ha Björklund i en fjärdekedja?

Sedan är det sällan den bästa truppen är den som presterar bäst heller. Som Gavleo och jag varit inne på så har vi spelat ett ohyggligt naivt försvarsspel redan från anfallszonen (även om det är i förvarszonen det är mest tydligt).
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Sputnik: Håller med om de 2 första, men vi har 3-4 backar som är minst lika bra som Westerlund
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Sputnik:
Säsongen är inte slut än, vi har ett annat djup på fw sidan än vad ni har tycker jag. Dahlén byter man mot vemsom, lööke/Lundin/Hårdmann hade jag gärna bytt in dock mot någon av fw i de nedre ledeni övrigt så hade jag och Modano nog bytt Berglund mot Häggström. Även om jag inte tror att Modano är så förtjust i Hägga.
Låst ämne