1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480345 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1993022

Sv: Silly season - 2019
Sputnik: Han menade om man räknar samtliga spelare i truppen och inte någon specifik spelare. Då kan man hitta bättre i de flesta lag. Däremote har vi en bredd som ingen är i närheten utav. Hittills är det faktiskt bara en spelare som presterat då JJ har dubbelt så många poäng som tvåan i den interna poängligan (12 mot 6), men jag vet inte i vilken annan trupp man kan ha Björklund i en fjärdekedja?

Sedan är det sällan den bästa truppen är den som presterar bäst heller. Som Gavleo och jag varit inne på så har vi spelat ett ohyggligt naivt försvarsspel redan från anfallszonen (även om det är i förvarszonen det är mest tydligt).
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
J F K: Ett problem med våra poänggörare senaste åren. Man gör ofta många poäng i 'enkla' segrar. Varken JJ eller Karlkvist har något matchvinnande mål i år.

Karlkvist har gjort 5 av sina 6 poäng hemma mot Mora o Karlskrona(2 enkla matcher att göra poäng i), dock borde Karlkvist förtjänat ett antal assist till om lagkompisarna hade hängt med när han passar.

JJ, fantastisk start, 12 poäng, 5 poäng mot Mora..blablabla. I täta matcher syns han inte mycket, han ser ofta loj/seg ut, som om tempot är för högt. Emellanåt gnistrar han till, men livsfarlig med indianare när han har puck i egen zon..Närkampsspel är inte hans likör.

Kul att det görs poäng, men vill att ledande poängspelare visar mer i täta matcher. Nu svär jag i kyrkan då, men Emil Molin var likadan, fast bättre. När det blev tufft syntes han inte värst mycket.

Vore kul med en matchvinnare(i viktiga matcher) till truppen. Om man får drömma
Låst ämne