1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480223 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1994926

Sv: Kristianstad - Modo 11-10-19
Bad_Brett: Ja, From är den bästa värvningen så långt. Kanske inte så att poängen visar det, men hans skridskoåkning blir som en katalysator för resten av kedjan han spelar i. Han är liksom alltid ett hot för motståndarna för han kan slå alla i en mot en på en öppen yta. Dessutom förvånar han genom rätt bra passningsspel och teknik, vilket är en bonus.

Sylle är ok, men en grovjobbare av flera som inte har någon superpower som Froms skridskoåkning. Ingen som sticker ut, men han gör sitt jobb varje dag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kristianstad - Modo 11-10-19
J F K:

Sylwander är lite som en oxe, han bökar och stökar och vinner närkamper. Dock är han ju ingen raket på rören så vill till att han hinner med att få fast motståndarna. Skulle vilja se han smälla på mer då han är stor och tung, men problemet är väl att han inte riktigt hinner med att komma in i dessa situationer. Har ju ett ok skott men sällan han kommer i bra lägen för att nyttja detta, framför mål är han alltid ett hot då han är stor och stark och svår att flytta på. Sedan slår det mig att trots hans fysiska spelstil så drar han inte på sig så mycket utvisningar som jag trodde han skulle göra, spelar rätt vårdat i förhållande till spelstil. Jämför t.ex med Wernblom Jr som drar på sig många onödiga hakningar och trippings.

Gör han en liknande säsong i år som förra och skrapar ihop 15-20p så tycker jag han får godkänt, han bidrar med annat än poäng till vårt lag och tillför storlek som vi saknar.
Kommentera