1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478713 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1994948

Sv: Kristianstad - Modo 11-10-19
J F K:

Sylwander är lite som en oxe, han bökar och stökar och vinner närkamper. Dock är han ju ingen raket på rören så vill till att han hinner med att få fast motståndarna. Skulle vilja se han smälla på mer då han är stor och tung, men problemet är väl att han inte riktigt hinner med att komma in i dessa situationer. Har ju ett ok skott men sällan han kommer i bra lägen för att nyttja detta, framför mål är han alltid ett hot då han är stor och stark och svår att flytta på. Sedan slår det mig att trots hans fysiska spelstil så drar han inte på sig så mycket utvisningar som jag trodde han skulle göra, spelar rätt vårdat i förhållande till spelstil. Jämför t.ex med Wernblom Jr som drar på sig många onödiga hakningar och trippings.

Gör han en liknande säsong i år som förra och skrapar ihop 15-20p så tycker jag han får godkänt, han bidrar med annat än poäng till vårt lag och tillför storlek som vi saknar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kristianstad - Modo 11-10-19
Rytter: gillar syllet ja. Kanske inte den mest flashiga spelare men tycker jag ser tendenser på att matcher där vi är lite i stå kan han kämpa in ett mål eller assist för att få igång laget och vända matchen lite till våran fördel.
Kommentera