1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474672 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1998404

Sv: Apropå ingenting...
#13:

Tydligen var det nått stjärnskott som tände något i klacken så lukt uppstod och barn blev rädda, och därmed tvekar att komma tillbaka.
Djävulskt tråkigt att höra,
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
jonsson: Tycker dock att den här häxjakten på pyroteknik är lite överdrivet. I varenda fotbollsmatch så tänds det bengaler, hur många har tagit skada av det? Förstår om barnen blir rädda men förstår inte när vuxna i klacken som inte har barn med sig klagar.

Hur många har ens barn i klacken? Och det är inte pyroteknikens fel, utan ståklacken är bara kanske inte så lämpad för barn, speciell småbarn. Det finns en familjesektion för dom som vill ha barn med sig.

Vad hade ståklacken varit utan dom här unga vuxna, det är faktiskt dom som sjunger mest. Dom som klagar är dom som bara står med armarna i kors.

Helst så hade man sluppit pyrotekniken men hellre att det någon gång händer än att ståklacken är helt tyst. Kanske att jag är lite ung och dum fortfarande...
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
jonsson: Vad är detta för människor? Ett beteende som är förkastligt och omöjligt att en försöka förstå. Det man inte kan förstå är det svårt att hitta lösningar på, men det måste väll stå minst en människa med lite kurage som kan säga ”Stopp, lek inte med tändstickor”?

Usch vad trött jag blir... börjar kanske bli gubbig?!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
jonsson: Några idioter som tydligen har kastat sten på fram rutan på Kristianstad spelar buss också !!

Enligt spelarna i KIK
Kommentera