1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479819 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1998422

Sv: Apropå ingenting...
jonsson: Tycker dock att den här häxjakten på pyroteknik är lite överdrivet. I varenda fotbollsmatch så tänds det bengaler, hur många har tagit skada av det? Förstår om barnen blir rädda men förstår inte när vuxna i klacken som inte har barn med sig klagar.

Hur många har ens barn i klacken? Och det är inte pyroteknikens fel, utan ståklacken är bara kanske inte så lämpad för barn, speciell småbarn. Det finns en familjesektion för dom som vill ha barn med sig.

Vad hade ståklacken varit utan dom här unga vuxna, det är faktiskt dom som sjunger mest. Dom som klagar är dom som bara står med armarna i kors.

Helst så hade man sluppit pyrotekniken men hellre att det någon gång händer än att ståklacken är helt tyst. Kanske att jag är lite ung och dum fortfarande...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
modomille: vore kul om dina 4 följare skrev varför de höll med dej. Dom har antingen inget förstånd eller vågar inte framföra en egen åsikt!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
modomille: Man ska alltså inte ta med barn till en ståplats? dom ska inte få känna den underbara känslan som ståplats kan ge?

jag vet inte hur många som tagit skada av bengaler o smällare, men det finns ju offer. Egentligen räcker det med att en person skadas av idioter, men du tycker tydligen att folk som inte vill drabbas ska vara någon annan stans. du blir snart ensam på din läktare med den attityden
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
modomille: Men när smällare o skit landar på 'familjeläktare'. Sedan ska man väl kunna stå på ståplats, tolerera visst ljud, men kunna slippa skita på sej på grund av knallskott mm.Fattar inte hur nån seriöst idrottsintresserad kan försvara detta.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
modomille: Första matchen jag sett live i år.
Bra platser lät mig se Modos offensiv på nära håll, vilken är riktigt, riktigt bra!
Jämnheten på linorna gör att motståndet aldrig får slappna av, vi mal ner dom helt enkelt.
Fredrik Olofsson är RIKTIGT bra som center, och han har också en star quality som gör att man sitter och väntar på hans nästa byte. Tror han spelar SHL nästa år, med eller utan oss.
Kul match att se, även fast det blev lite onödigt spännande mot slutet. Lundin hade inte sin bästa kväll och 2 av målen kändes rätt billig.
Oavsett blir man imponerad av kvaliteten på laget som lyckas knyta ihop säcken på en match där det mesta studsar fel stundtals, med billiga utvisningar och lite slarvigt målvaktsspel. Tyder på kvalitet👍
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
modomille: hmm är det nån skillnad på att vara inomhus och utomhus? Har hockeyn klarat sig utan pyroteknik tills nu ska det nog gå bra framöver också. Inga barn i närheten... tja det får stå för dig.... sen kan man även fråga sig om inte de som tänder bengaler är vuxna ?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
modomille: Jag tycker att man borde kunna bete sig som folk. Jag ogillar pyro på fotboll, men där är det i alla fall stora öppna ytor. I en hockeyarena finns inte de ytorna, utan människor med andningssvårigheter såsom astma och liknande kan få jättestora problem.

Att man inte förstår det är faktiskt djävligt sorgligt.

all heder åt de som skapar stämning för stämningens skull, men det är infantilt korkat att bränna pyro av många orsaker.
Kommentera