Sv: Modo - Björklöven
puffe:

Fast så kan man ju inte resonera, vårt spel utan puck i första var ju bra så vi neutraliserade mycket av löven offensiv och övertag med puck. Vad jag vet får man inte poäng för antal skott och tid med puck. Det är inte en skönhetstävling.

Kopierar in mitt inlägg från timråboken.

Beror ju på vad man ser som åskådare. Visst löven hade mer puck i första men skapade inte många rena lägen. Vårt spel utan puck i första var bra och löven lyckades inte omsätta övertaget med puck i mål och gå ifrån. Dom fick leta pass och såg ut att trivas mer på utsidan, inte så många attacker hårt och rakt mot mål.

I andra tar vi över och maler ner löven med tät defensiv och bättre passningsspel och fart. När vi väl kommer i ledning så lyckas vi att riskminimera och neutraliserade löven på ett bra sätt.

Visst det är spännande fram till slutet, men det är också två bra och jämna lag som möts. Tycker inte alls att vi vinner orättvist, snarare rättvist då vi var starkast utan puck och framför målen, och många av dagens matcher avgörs där. Visst vi har tagit några stora segrar nyligen, men då har motståndet varit dåligt. Nu möter vi ett bra lag så några 5-6 mål kommer vi inte göra, så detta var en bättre värdemätare då det krävdes att vi satt ihop 60 bra minuter och inte föll ur spelsystemet. En av de bättre matcher vi gjort i år sett till helheten och motståndet.

Senast i Umeå kontrollerade vi matchen i 40 min, men löven tog 2p ändå. Så skönt att få revansch idag och ha 4-2 I poäng mot en topp konkurrent.

Toppen av serien lär avgöras i inbördes resultat mellan löven, modo, Timrå och bik.