1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481970 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2003520

Sv: Modo - Björklöven
Rytter: Nä, det är ingen stöld, men med ambitioner att vara tillbaka i SHL bör vi kunna ta tag i matchen från start, så bra är vi, hoppas jag. Ja, vi möter ett bra lag, men jag anser att MoDo startar så blekt och tafatt att vi lika gärna kunde förlorat .

Vi leder serien, har 10 raka, blabla, men jag vill se goda vanor som gör att vi går upp i vår. Tyckte det var lite blekt idag, trots allt, vi har värre lag än Löven att besegra
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Björklöven
puffe: Vi kommer inte gå rent i serien. Vi har egentligen haft några matcher nu med sisådär spel. Det säger till och med spelarna i Modo.

Och om man säger så, är detta en låg nivå får man va nöjd. Är det toppnivå måste vi nog hämta mer inför ev. Kval.

Men det är skit samma inför kvalspel. AIK var äckligt bra ifjol men gick åt skogen ändå. När vi väl är där i vår är det en och annan tillfällighet som avgör. Bäst vad det är är Enström, Hedberg och typ Johnson skadad då. Man vet aldrig.
Kommentera

Sv: Modo - Björklöven
puffe:

Tycker 10 raka är goda vanor. Sedan så måste vi såklart utvecklas spelare för spelare och som lag för att kunna gå upp, detta är en lång process. Det är i slutet på säsongen spelarna och laget ska vara som bäst och ha tagit steg.
Kommentera