1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480415 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2003626

Sv: Modo - Björklöven
MrLöven: Höjden av humor måste ändå vara när en lövare förklarar vad som krävs för att driva ett framgångsrikt hockeylag😉
Jodå, det vet vi. Förr om åren när vi var ett topplag i SHL snittade man runt 5800 ett år vet jag. Vi kanske t.o.m var över 6000 i snitt nåt år men det kan du lätt kolla upp om du vill.(er islada tar väl inte mer än 5400)
För er del förstår jag att det är häftigt att få möta och t.o.m slå lag som Tingsryd en Tisdagkväll i November, med tanke på er 30 år långa förlorarhistoria.
Men i Övik och Ångermanland är vi van lite annat, så efter senaste årens kräftgång är det svårt att locka folk med nyss nämnda Tingsryd.
Men kul att det funkar för er!👍
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Björklöven
Nucky: sen har förstås, gäller de flesta lag, tillgängligheten till tv och streamingtjänsterna en större betydelse idag, ta t.ex de från städerna/orterna runt om, t.ex Kramfors, Sollefteå, Härnösand m.fl mindre orter som drar sig för resorna en mörk vardagskväll, jag själv bor 15 mil från arenan men ser alla matcher, ett par på plats resten tv-streamat o ju äldre man blir desto jobbigare med mörkerkörning i risigt väder, antalet åskådare gynnas av en stor folkmängd i närområdet, vore jag öviksbo så tvekade jag inte att köpa ett årskort
Kommentera

Sv: Modo - Björklöven
Nucky: Året efter guldet var snittade vi över 7k och guldåret strax under 7k
Kommentera