1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481396 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2003643

Sv: Modo - Björklöven
Foppatofflan: Jag tror att Modo skulle gått ut med det om det verkligen var en sådan fraktur han ådrog sig. I sådana fall lär vi behöva värva en spelare till, även om det inte är bråttom med det. I och med att man inte gått ut med någonting väljer jag att tro att det är någonting som tar kortare tid att läka och möjligen gå att spela med om man har ett specialskydd.

Jag har lite dubbla känslor för gårdagen. Självklart är jag nöjd med publiken, inramningen, resultatet och försvarsspelet. Dock är jag fortfarande inte nöjd med hur handfallna vi var i första perioden och att vi hade svårt att spela vårt spel. Jag hade väldigt gärna sett att vi gjort vår bästa match hittills, men känslan är att det var för lätt att checka fast oss, även om vi har den rörligaste och mest speltekniska backuppsättningen i serien.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Björklöven
J F K: Jag tror det beror på att det vi hyllar i vanliga fall (det otroliga självförtroendet) helt enkelt gjorde så att våra backar trodde de hade den tid som övriga lag gett oss.
Vi började väl serien med att tappa poäng mot löven och Timrå som då hade mer fart på rören och som checkade högt.
Ska man nita oss så är det nog vägen att gå.
Men så klart, alla kanske inte ha spelare för det eller tränare smart nog att
inse det.

Men svårt att finna backar i HA som vet precis när man ska växla från kreativitet till sarg ut. Sådana spelar i SHL, eller på väg dit.
Kommentera

Sv: Modo - Björklöven
J F K: " I sådana fall lär vi behöva värva en spelare till, även om det inte är bråttom med det"

Äsch da! Vi har Linus Pettersson, ungefär samma spelartyp! ;)
Kommentera

Sv: Modo - Björklöven
J F K: vi får hålla tummarna för att skadan ör lindrig och att det bara rör sig om en spricka.

Sett om matchen och jag tycker ändå första är ok. Löven sätter ju grym press och spelarna verkar nervösa. Första gången för flera spelare att spela under en sådan press.
Kommentera