1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480358 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2005883

Sv: Modo - Kik 2019-11-15
J F K: Vet inte var du har fått för dig att Modo behandlar sina juniorer dåligt? Det flyter på bra, och senast förra säsongen plockade vi upp två st. Året innan det likadant. Svårt att göra så varje säsong, då det skiljer på kvalité från år till år. Tvillingarna Wahlgren är närmast in på forwardssidan, men har fortfarande en del att jobba på innan det känns aktuellt. Steget från J20 till HA är stort för de flesta, med få undantag. Norlinder var redo, minns du inte hur mycket istid han fick av Björn då han plockade upp honom förra säsongen?

Jag hade som förälder / agent istället kollat i leden och sett alla spelare som t.ex fått göra landslagsdebut juniorlagen sen de börjat utvecklas här. Kollat på Norlinder som är en av HAs bästa backar redan som junis. Wallinder har utvecklats från en relativt okänd back till en av de hetaste svenska backarna inför draften nästa år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Kik 2019-11-15
mrpm:

tycker vi glömmer Skager som är mer förtjänad av chansen att få träna med A-laget och spel före Wahlgrens och Gradin! Han var överlägset bäst tsm med Wallinder i Ryssland i de andras frånvaro. Utlåningen till div 1 har verkligen visat att han håller hög klass. en poäng per match i ett bottenlag där de mött topplag. Måste våga ge andra chansen som ej kommer från ö-vik trakten! Annars tror jag han lämnar snart...

Hans skridskoåkning är grym och bland de snabbaste jag sett i division 1!
Kommentera

Sv: Modo - Kik 2019-11-15
mrpm:
Det finns även en aspekt av att Karlström/Åhström fått kontrakt man har gett dem en möjlighet att satsa ännu ett år på hockey och fått betalning för det. Åhström tror jag är väldigt tacksam.
Kommentera