1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474584 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2005872

Sv: Modo - Kik 2019-11-15
mrpm: Vi behöver inte tycka lika. Jag kan tycka att Rosdahl klart tveksamt är topp sex. Nu får From och Linus som vanligt stå lite på sidan och under träningarna får de alternera för att vi ska låta en spelare vi lånar ska få speltid.
Hade vi inte legat i toppen, utan varit i poängbehov hade jag kunnat köpa det. Nu känns det bara som ett långt fett FUCK YOU-finger till våra juniorer och From föe den delen.

Är det någon som på allvar tror att inte föräldrar, agenter och unga spelare observerar har Modo behandlar sina juniorer tror ni? Är det någon som inte kan tänka sig att det här kan vara dåligt för juniprverksamheten för ett bra tag framöver?
Varför gå till Modo där man ändå inte får chansen att blomma ut, utan de lånar gladeligen ut spelare och de man inte lånat ut cementerar man på bänken...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Kik 2019-11-15
J F K: Vet inte var du har fått för dig att Modo behandlar sina juniorer dåligt? Det flyter på bra, och senast förra säsongen plockade vi upp två st. Året innan det likadant. Svårt att göra så varje säsong, då det skiljer på kvalité från år till år. Tvillingarna Wahlgren är närmast in på forwardssidan, men har fortfarande en del att jobba på innan det känns aktuellt. Steget från J20 till HA är stort för de flesta, med få undantag. Norlinder var redo, minns du inte hur mycket istid han fick av Björn då han plockade upp honom förra säsongen?

Jag hade som förälder / agent istället kollat i leden och sett alla spelare som t.ex fått göra landslagsdebut juniorlagen sen de börjat utvecklas här. Kollat på Norlinder som är en av HAs bästa backar redan som junis. Wallinder har utvecklats från en relativt okänd back till en av de hetaste svenska backarna inför draften nästa år.
Kommentera

Sv: Modo - Kik 2019-11-15
J F K: Jag tror det är många föräldrar, agenter och unga spelare som kollar med förundran och stolthet över hur vi har lyckats lyfta upp Hedberg, Norlinder och Berglund till absoluta klass-backar på 1-2 säsonger.

Att utlåningen av Åhström blev klar precis innan Rosdahl skadade sig tycker jag var lite olyckligt, gillar den pojken. Det hade säkert sett annorlunda ut med annan timing. Samtidigt har jag svårt att se någon bättre lösning än att få spela i en förstakedja med Tony Mårtensson just nu. Han kommer vara en färdig spelare till nästa säsong.

Det cirkulerar väl 4-5 juniorer på våra träningar just nu som det hålls extra koll på, så jag är inte särskilt orolig över att SKÅNINGEN har kommit hit för att fördärva vår junior-verksamhet. Sen att vi inte plockar upp halva j-20 laget under en uttalad satsning mot SHL, nä det har jag inga problem med.
Kommentera

Sv: Modo - Kik 2019-11-15
J F K: Instämmer helt och hållet. Håller From klart över Rosdahl och skulle gärna se att han och Pettersson fick mer ostid nu.

Som någon varit inne på tidigare känns det som att det är lätt att hamna i Björns frysbox utan någon tydlig anledning.
Kommentera