1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480518 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2005870

Sv: Modo - Kik 2019-11-15
mrpm: Han producerade dubbelt så mycket som Rosdahl i SHL, på lika många matcher. Rätt ord här tycker jag är att man lånar in en SHL-spelare, som haft svårt att få det att lossna denna säsong. Lånar vi in Rasmus Dahlin, är det också fel för att det är en junior och vi har egna backar i J20? Ska vi vara slagkraftiga och fortsätta hänga med i toppen tycker jag man ska agera vid skador, speciellt på viktiga topp 6 spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Kik 2019-11-15
mrpm: Vi behöver inte tycka lika. Jag kan tycka att Rosdahl klart tveksamt är topp sex. Nu får From och Linus som vanligt stå lite på sidan och under träningarna får de alternera för att vi ska låta en spelare vi lånar ska få speltid.
Hade vi inte legat i toppen, utan varit i poängbehov hade jag kunnat köpa det. Nu känns det bara som ett långt fett FUCK YOU-finger till våra juniorer och From föe den delen.

Är det någon som på allvar tror att inte föräldrar, agenter och unga spelare observerar har Modo behandlar sina juniorer tror ni? Är det någon som inte kan tänka sig att det här kan vara dåligt för juniprverksamheten för ett bra tag framöver?
Varför gå till Modo där man ändå inte får chansen att blomma ut, utan de lånar gladeligen ut spelare och de man inte lånat ut cementerar man på bänken...
Kommentera