1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478818 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2005935

Sv: Modo - Kik 2019-11-15
J F K: Börjar bli en ganska tröttsam diskussion som uppenbarligen inte leder nån vart? Men okej, om man nu ska se på allt lika svart/vitt som dig så tolkar jag det som att du fullkomligt skiter i att avancera till SHL. Hellre HockeyEttan, så länge vi trycker in så många juniorer som möjligt i laget. Garantiplats för alla till a-laget! Härligt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Kik 2019-11-15
KB65: Ja, jag har propagerat för att ge Linus mer förtroende och inte ta in en spelare utifrån, som kortsiktigt hjälper oss men som i längden hämmar våra egna spelare. Det innebär att vi lägger ner alla aspirationer på att gå upp.

Sedan har jag också framfört att nästan all framgång för Modo har varit tack vare tålamod med våra ungdomar/yngre spelare. Om det sedan är finalerna -94 med valpiga spelare. Finalen -99 med många andra spelare som fått chans att växa in eller om det är guldet -97 med 17 spelare som gått hockeygym spelar ingen roll. Det har alltid föregåtts av att vi låtit våra spelare få lite extra chanser och växa in.

Det största tappet vi haft på juniorsidan någonsin var Pelle Bäckman som mycket hellre tog in etablerade spelare. Jag ser samma tendenser idag. Jag tycker att Bäckman var en lysande tränare, men det är skitlätt att bli förblindad av resultaten på isen utan att se helheten.
Kommentera