1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479812 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2008832

Sv: Almtuna - Modo 2019-11-26
Jaca: Verkar råda lite delade meningar här, huruvida Hanses håller måttet eller ej, kritikerna är inte så högljudda men jag har en känsla av att det finns folk som väntar på rätt läge...

Vore dock mer klädsamt att avisera kritiken innan han hunnit göra en sämre insats, eftersom han för tillfället legat på en bra bit över 90%, trots att vi har förlorat. Får han allt att stämma är det inget tvivel om vilken kapacitet han har.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Almtuna - Modo 2019-11-26
Trilske:
Om man skall rikta kritik mot Hanses så tycker han har en tendens att släppa in enkla mål, de ggr han inte gör det är han bra. Tycker dock Lundin har ett högre tak än Hanses.
Kommentera

Sv: Almtuna - Modo 2019-11-26
Trilske: Jämför man toppnivå så är Hanses på den övre halvan av SHLs förstemålvakter. Problemet är jämnheten. Jag får också känslan att han är lite på nedåtgående.

Fördelen med Hanses ojämnhet är att hans botten napp kommer i början av säsongen och mitt i serielunken. Han är bäst i slutet av säsongen och högprofilsmatcher..

En sak är i alla fall säker. Hade vi haft Hanses under sista SHL-kvalet hade vi aldrig åkt ut.
Kommentera

Sv: Almtuna - Modo 2019-11-26
Det är kul att det är så jävla mycket gnabb när våra lag ändå är 1a och 2a med ganska stor marginal och klart bättre än övriga lag. Hittills har löven varit jämnare och bättre totalt sett medans MODO nog visat den högsta nivån under den 12 matcher långa vinstrushen. Kommer bli en grymt rolig vinter som både Modo-röv och Lövare. Förhoppningsvis får vi båda en riktigt fin vår också!

Vilket lag som matchat sina målvakter bäst ser vi i slutet av säsongen :)
Kommentera