MoDo Hockey

480143 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2009392

Sv: Modo - Tingsryd
wolper: Tycker vi spelar lysande i 1:a perioden. Tyvärr är det tydligt att vi inte orkar hålla den farten och pucktempot i hela matchen, då vi går ner oss redan i 2:a perioden. Vi bör hitta en större jämnhet i vårt spel, istället för att spela med ett sådant vansinnigt tempo som vi gjorde idag i början. För att hålla den farten ständigt kostar massor med energi, det är anledningen att vi sedan går ner oss.

Kunglouie: med lite större skärpa i avsluten hade vi stängt matchen efter en o en halv period, sen kom 3-2 snöpligt i början på tredje så klart blev Modo oroliga o Taif fick energi o hade kunnat kvittera med men 4-2 blev avgörande, små marginaler i hockey, tror Modos tanke var att stänga matchen snabbt men marginalerna, sämre avslut o bra målvaktsspel gjorde att 2-0 stod sig