1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

325717 inlägg · 3867 ämnen

Inlägg #2010439

Sv: Apropå ingenting...
gizzo: Känns som lustigt att sitta och prata om vilka som spelar kvalspel, visst är Modo, Bik, löven och Timrå dom 4 hetaste kandidaterna, MEN det är ju för böveln halva säsongen kvar och väldigt mycket kan hända, AIK kan göra en Leksand eller St. Louis blues och helt vända karaktär efter jul och bli ett lag att räkna med, lövens målvakt kan bli långtidsskadad, Nubben kan hitta 2-3 nyförvärv från fallskärmen, Modo kan hamna i sina återkommande svackor och sluta på plats 7, osv osv.

Som sagt så är löven bäst (tyvärr) men det handlar om att vara bäst väldigt länge och Sen absolut bäst sista 4-7 matcherna för säsongen om man öht ska få betalt för sin övrigt fina säsong.

AIK var överlägsna i serien, föll som ett korthus i slutspelet och höll på att gå i konkurs, nästkommande säsong tvingas man ställa upp med ett lag som närmast skulle spela i div1.
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: han menar klar för den allsvenska finalen, 1a el 2a, men håller med mycket kan förändras, Höken tittar bakåt hur det sett ut tidigare och vad tendensen visar nu, tror han skrev att Löven kunde förlora varannan match och trots det klara nån av de två förstaplatserna, men går Tik, Bik, Vik Modo eller några andra betydligt bättre så håller prognosen inte förstås däremot missar de inte top 8
+1
Kommentera