1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479857 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2018948

Sv: Modo - Timrå 2019-12-29
Rytter: Åh vad är det för fel med att vara annorlunda och sticka ut??
Tycker såna människor, inom en viss gräns är uppfriskande i den släta vardagen. Jag förstår inte vad ni har emot Dahlen, på riktigt.
Tycker ni Foppa var så jävla bra i intervjuer vid samma ålder??? Nä inte ett dugg kan jag säga.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 2019-12-29
kulltorp: Timrås supportrar är för alltid diskvalificerade från att anmärka på hån mot deras spelare. Ni har gjort de grövsta övertrampen genom tiderna, tillsammans med apsekten.
Låst ämne

Sv: Modo - Timrå 2019-12-29
kulltorp:

Absolut inget fel. Men det ska gå åt bägge håll, kan man ge så måste man kunna ta också. Jag tycket att Dahlén verkar ha en skev självbild och tro att han är bättre än han är och tål inte kritik, på något sätt ansåg han sig för bra för ahl, och när dom ville att han skulle jobba med spelet utan puck och 5 mot 5 så drog han istället för att bevisa att han kan utveckla det. Men det är väl den nya generationen helt enkelt, inte allt för ovanligt hos 90-talister.

Vi som sett honom i ha förstår ju dessa kommentarer och ser att det är just detta som hindrar honom från att spela på en högre nivå.

Angående foppa var väl problemet med honom att han var så nedvärderande mot sig själv och överdrivet ödmjuk så det blev löjligt, han kunde ha gjort 5p i en 5-4 vinst och ändå sågade han sig själv och var värdelös. I övrigt tror jag jämförelsen med foppa får stanna där, för Dahlén kommer aldrig komma i närheten av hans nivå.
Låst ämne

Sv: Modo - Timrå 2019-12-29
kulltorp: Jo, han ville ge domaren en käftsmäll, skillnad det
Låst ämne

Sv: Modo - Timrå 2019-12-29
kulltorp: Det är alltid uppfriskande med whataboutism när man saknar argument...
Låst ämne