1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480358 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2019152

Sv: Modo - Timrå 2019-12-29
Sputnik: Jag tycker personligen om dessa gliringar mellan klubbarna. Kan fnissa lite åt att Enström tydligen ska ha tryckt i sig chips och öl genom hela försäsongen. Eller jämförelserna mellan Vesel och vår internationella korpenstjärna.

Jag håller också spelare som visar klubbhjärta väldigt högt, Dahlén inkluderad. Men eftersom han är en så ledande spelare och egentligen synonym med eran klubb just nu, så är det väl självklart att det är han som får ta emot det mesta "hatet". Det är ju ett lätt mål, så att säga.

Sen så kan det självklart gå för långt eller helt enkelt vara så att folk tar saker på alldeles för stort allvar ibland. Är inte så mycket att göra åt.

Mina tankar.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 2019-12-29
KB65: Håller med helt och hållet. Kan ju bara tala för mig själv men för mig blir matcherna mer intressanta när man tänker ”nu ska vi minsann ta och tvåla dit de arroganta skellefteå/modo-supportrarna.”

Dagens hockey behöver mer vi-mot-dom-känsla. Sedan får det inte gå över gränsen så som det tyvärr gjort för både Modo- och Timråklacken denna säsongen.

På supporterforum kan det givetvis också gå för långt och då bör det markeras, men så länge gliringarna görs på en någorlunda sund nivå där ingen tar åt sig personligt så tycker jag det är rätt kul.

Med det sagt, gott nytt år! Kul att norrlandshockeyn verkar segra denna säsong.
Låst ämne

Sv: Modo - Timrå 2019-12-29
KB65: Jag håller med, man skall inte ta livet för hårt. Det livar helt klart upp med gliringar fram och tillbaks, men så länge man har lite klass och inom vissa gränser.

Aja nu nu kan vi väl röka lite fredspipa under denna nyårsafton så får vi tugga igång igen till nåsta år. 😋
Låst ämne