1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474674 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2019140

Sv: Modo - Timrå 2019-12-29
Sputnik: Tror jag till och med var in i er bok och gratulerade till Värvningen av Enström förra säsongen. Jag gillar när spelare av den digniteten visar klubbhjärta och kommer hem oavsett om man är i SHL eller inte. 🙂

Sen kanske man dragit nån gliring med glimten i ögat. 😋 Vad jag kanske skrev var att ni kanske inte skulle se han som en frälsare som kommer och styr upp hela försvaret, där kanske man fått lite rätt i allafall?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 2019-12-29
Sputnik: Jag tycker personligen om dessa gliringar mellan klubbarna. Kan fnissa lite åt att Enström tydligen ska ha tryckt i sig chips och öl genom hela försäsongen. Eller jämförelserna mellan Vesel och vår internationella korpenstjärna.

Jag håller också spelare som visar klubbhjärta väldigt högt, Dahlén inkluderad. Men eftersom han är en så ledande spelare och egentligen synonym med eran klubb just nu, så är det väl självklart att det är han som får ta emot det mesta "hatet". Det är ju ett lätt mål, så att säga.

Sen så kan det självklart gå för långt eller helt enkelt vara så att folk tar saker på alldeles för stort allvar ibland. Är inte så mycket att göra åt.

Mina tankar.
Låst ämne

Sv: Modo - Timrå 2019-12-29
Sputnik: Tycker det är exakt det han gör. Han är den enda backen vi har som är riktigt stark defensivt.
Läste nånstans att han var +1 i Söndags, vilket får ses som rätt ok..
Problemet är att han inte kan spela 60 min.
Låst ämne