1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482907 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2020685

Sv: Silly season - 2019
mrpm: Given i shl, skämtar du?
Killen har väldigt svårt att ens hålla en jämn nivå i allsvenskan så vad får dig att tro att han är given i shl med den konkurrensen som finns där?!

Norris har alla verktyg att spela i NHL på sikt men först är det väldigt mycket han behöver jobba på innan han ens är aktuell för att vara ”given” i shl.

Som vanligt har Modoiter liiiite för höga tankar om våra spelare
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Gavelo: Philip Broberg var sjundeback i gnaget förra säsongen, Saik värvade honom och tog plats på 6 backar i SHL denna säsong. Underskatta inte en säsongs rutin och ännu en bra sommarträning med a-lagen för dessa unga killar. Talangen för att spela högre har de redan.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Gavelo: Han har varit en av Modos genomgående bästa backar denna säsong, och i sina bästa stunder en toppback i serien, lägg där till att han är Junior. Svårt att vara fläckfri då. Finns en anledning till att ALLA SHL-lag suktar efter hans namnteckning inför nästa säsong, heller inte omöjligt att Montreal vill ha honom i AHL. Sellgren t.ex blev toppback i SHL och landslagsback när han gick till Luleå. Det går väldigt fort i denna ålder. Tar vi inte steget upp ska vi vara VÄLDIGT glada om Norlinder stannar kvar.
Låst ämne