1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2021458

Sv: Kristianstad - Modo 2020-01-08
Gavelo: Han fick utrymme i PP och glänste inledningsvis, men det märks ganska tydilgt att han inte kan leva upp till Tambellinis roll i den kedjan. Han är lite för lätt och tar för lite plats. Killen är helt klart teknisk, finurlig och har bra spelsinne, men än så länge räcker det inte riktigt.

Det finns de som tycker att Helllkvist verkligen gav Linus chansen då han fick spela i förstakedjan, men tyvärr har Linus inte självförtroendet för närvarande. Därför är det verkligen inte lätt för honom att "ta chansen". Lite samma som för Öhman. Det hjälper inte att man en match får förtroende, utan man måste bygga upp det under tid. Nu - äntligen - ser Öhman ut som den back jag förväntade mig, men det krävdes också många matcher på raken med förtroendet (och vetskapen om att Norlinder var borta så att han inte kunde petas vid en dålig insats).

Han stod noterad för ett mål då Sylwander skickar in en puck från kanten och Linus var nära att styra in den. Förmodligen tog det antingen på en KIK-spelare eller så var det en rejäl tavla av målvakten som missade pucken.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Kristianstad - Modo 2020-01-08
J F K: Tycker du sammanfattar LPs match och situation väldigt bra. Det jobbiga är att nu när andra kedjan förhoppningsvis har kommit igång, så har jag lite svårt att se var man ska hitta plats för honom.

Karlkvist-JJ-Tambellini är given.
Rosdahl-Olofsson-Forsberg var ju Björns ursprungsidé, och nu verkar det faktiskt funka helt okej än så länge.
300kg gör det de ska.

Det är väl i kedjan med Jellvert och From som det finns utrymme, fast jag tycker det har känts mer intressant med Wahlgren tvillingarna där. Hagelin är säkert tänkt att komma in när han nu blir frisk också.
Låst ämne

Sv: Kristianstad - Modo 2020-01-08
J F K: Okej, ja att han skulle fylla rollen från en av allsvenskans bästa spelare var kanske inte riktigt vad man hoppats på men att han iaf inte föll bort helt får man se som bra, är nog tufft att leva upp till förväntningarna som kommer av att lira i 1:a kedjan.

Såg förresten att Modo ger sig ut utomlands för att titta på spelare.
Stod i Allehanda under gårdagen.
Låst ämne