1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481787 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2022901

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Man ändrar givetvis på spelidé/spelsätt till det man tror passar för just den ligan. Aldrig att Hellkvist är så begränsad att han enbart har ett enda spelsätt i rockärmen, som typ Tommy Jonsson, som bara har sitt spel, och aldrig kan anpassa efter motstånd/liga.

Hellkvist har varit i SHL tidigare, han vet vad som krävs. Tror absolut att han har kompetensen som krävs för att coacha ett SHL-lag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
goleafs: Björn har visat sig oförmögen att ändra sin taktik i AS när vi möter vissa lag, tex så förlorar vi allt som oftast mot Västervik och Timrå och lyckas sällan anpassa spelet efter hur dom spelar, speciellt på hemmais!
Men såklart så har Björn känt på och bör veta vad det handlar om i shl, frågan är om han har ett spel som kan bli framgångsrikt för speciellt framgångsrik i shl kan man inte direkt påstå att han varit!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
goleafs: Det är bara att titta på Fagerwall hur bra det fick för Löven när de ifjol skulle spela offensivt. Nu är de tillbaka till defensiven först och främst kontringar. Fagerwall, precis som Björn, har ett sätt att spela på som han är bekväm i och som han är klart bäst på att spela. Fagerwall är väl den som är bäst lämpad att hamna i SHL med sitt igelkottsförsvar och vassa kontringar där man alltid har tredjegubben med hem. Björn skulle helt klart få problem i SHL.

Gällande Kenttä finns lite samma tendenser som man såg hos Nubben. När Nubben gick till Frölunda fick han mycket mer pengar att röra sig med och värvningarna blev också därefter. Inte längre samma fingertoppskänsla att hitta billiga oslipade diamanter, utan mer slentrianmässigt ta in dyrare etablerade spelare. Kenttä har i vinter gått lite samma väg med värvningarna.
Kommentera