1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474709 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2023042

Sv: Silly season - 2019
Tarasov:

Verkligen, har fått en helt annan bild av Sundlöv nu efter han varit hos oss jämfört med tidigare. Tidigare kändes han som en SC som endast var där på sina spelarmeriter och för att är kompis med halva hockeysverige och att han hade jobbet mest för att ha nått och göra och var lite lat och bekväm.

Men bilden har ändrats.

Funderar på detta med Björns förlängning, undra om inte vi kan ha en bra chans att behålla en sådan som Olofsson. Rosdahl är kvar och dom har fin kemi. Sedan tror jag Olofsson skulle behöva en HA säsong till, han inledde strålande men har tappat (pga skada säkert) men tror också han är ovan att spela så många matcher på en säsong och den stora isen. En säsong till som toppspelare i HA och få ta del av Björns försäsongsträning istället för en tredje/fjärde i SHL tror jag skulle göra hans karriär gott. Tror ni SHL lagen är lika sugen på honom nu som efter 20 omgångar?

Vad tror vi om Hedberg, Berglund, Tambellini, JJ och Karla. Finns det ens någon chans att behålla dessa om vi ger en bra lön och motiverar med en rejäl utmaning? Kan dom vara intresserade att ta ett år till i HA och bygga vidare och göra ett nytt försök mot SHL om vi missar i år?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Rytter:
Tambellini/Karla/Hedberg tror jag är rätt kört.
JJ/Norlinder är jag rätt säker på, mer ser en lite möjlighet.
Berglund ser jag faktiskt som möjlig, han har ju en potentiell roll som 1:e back. Man kan kanske räkna in Olofsson i samma kategori men blir svår att behålla.

Rosdahl bör vi kunna behålla, From ser jag gärna ett 3 årskontrakt med om vi inte går upp. Samma gäller LP. På backsidan så Wallinder/Styf såklart.
Låst ämne