1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474631 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2023052

Sv: Silly season - 2019
Rytter:
Tambellini/Karla/Hedberg tror jag är rätt kört.
JJ/Norlinder är jag rätt säker på, mer ser en lite möjlighet.
Berglund ser jag faktiskt som möjlig, han har ju en potentiell roll som 1:e back. Man kan kanske räkna in Olofsson i samma kategori men blir svår att behålla.

Rosdahl bör vi kunna behålla, From ser jag gärna ett 3 årskontrakt med om vi inte går upp. Samma gäller LP. På backsidan så Wallinder/Styf såklart.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Tarasov:

Jo Tambellini, Karla och Hedberg är ju de med högst nivå i truppen. Dom kan nog platsa direkt i SHL, och chansen att behålla är nog minimal.

Är du mer säker på att behålla JJ och Norlinder? Norlinder har ju kontrakt, det kan iof bytas men tror han har svårt att få en roll som toppback i ett SHL lag så ett år till i HA med mängder av speltid innan NHL/AHL äventyr är nog inte fel. JJ är svår, öser in poäng i år, men han har lite svårt med skridskoåkningen och skulle behöva förbättra denna för att leda en första eller andrakedja i SHL, och i en tredje/fjärde passar han inte in. Håller han för en producerande roll i SHL, kommer han kunna producera trots svag skridskoåkning, hur presterar han i en mer uppstyrd liga som SHL?

Rosdahl har ju kontrakt så blir dyr och lösa, är något SHL lag intresserade innan han visat mer? Han kommer ju inte från en sådan stark SHL säsong så det kan tala för oss.

Olofsson är ju nästan vara svårast, han är en tvåvägscenter så han passar även i en tredje/fjärde kedja, det kan vara en fördel för honom jämfört med JJ när SHL lagen ska shoppa lös.

Blir intressant att se vad vi kan behålla, en sak är säker att nya kontraktet med Björn försämrar ju inte våra chanser att behålla spelare direkt.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Det som kan tala för att vi kan ha en chans få behålla många som man annars trodde var förlorad är att, nästan säsong börjar väl Direkt upp- och nedflyttning till SHL och hockey­allsvenskan.
Låst ämne