1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

330423 inlägg · 3870 ämnen

Inlägg #2023184

Sv: Silly season - 2019
JoseGonzales: Poängen är oavsett den. Det är dyrt att ligga på topp om man vaskar ungdomsverksamhet. Det är alltid dem lagen man ej unnar framgång ingen bra modell för svensk hockey. Därför Timrå gjuter respekt för de är också duktiga på att lyfta unga killar.
+5
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
atomragnar: håller inte med de tar inte upp egna juniorer vid skador el sjukdom, iaf inte denna sssong, lånar in eller värvar istället
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
atomragnar: Om vi hade skickat fram egna juniorer hade vi aldrig lett serien som vi gör idag.

Själv tycker jag A-lagets främsta uppgift är att leverera resultat, snarare än att vara någon social verksamhet för juniorer som uppenbart inte är redo för HA.
+2
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
atomragnar: Fast poängen är ju irrelevant när du för med osanning. Att löven styrts av en inkompetent kortsiktig ledning under 20 år är ingen nyhet, det vet exakt alla som håller på löven alltför väl. Vår 87 generation är den senaste som löven satsade på och fick ut mycket kvalitet av. Löven har helt ändrat riktning för 2-3 år sedan men det tar tid med en ungdomssatsning, det är inte ett lätt steg från J20 elit till superelit. Att löven går till SHL är nog den största chansen vi har!
Låst ämne