1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2023815

Sv: Modo - Aik 2020-01-15
mrpm: Ingen litar på nån siffra, publik eller ekonomisk, som kommer från Löven:

”Dessa företag är rejält förda bakom ljuset, lurade, och anledningen till att ett flertal Umeåklubbar mer eller mindre regelbundet räknar upp sina publiksiffror är självklart att det med högre publiksnitt är lättare att få större uppmärksamhet och sponsoruppbackning av företagen.

I en av VK/Folkbladet matchexempel redovisade Björklöven en publiksiffra på 3794 medan VK räknade till 1571 synliga åskådare på plats!

De allsvenska hockeyklubbarna ”räknar” så och gömmer sig bakom argumentet att man faktiskt har ute si och så många biljetter och årskort vilka kallas ”sålda” där många självklart ingår i mängder i olika sponsorpaket som långt ifrån till fullo nyttjas.

Så är fallet, men en publiksiffra ska i mina ögon självklart redovisas för de som fysiskt är på plats och bevittnar matchen!”
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Aik 2020-01-15
Costanza: var väldigt uppenbart i A3 för 2-3 säsonger sedan att det aldrig var i närheten av så många på plats som biljetter ”sålda”. Många biljetter som gavs bort till bostaden osv som aldrig nyttjades. Kunde eka tomt. Har dock verkligen inte varit så i år och det är såklart roligt!

Väldigt kul att ingen i denna grupp kan ta ett skämt, att ingen kommer på en onsdagsmatch mot AIK som är sämst någonsin i allsvenskan är ganska uppenbart. Men många HSP i denna grupp :)
Kommentera

Sv: Modo - Aik 2020-01-15
Costanza: Ett västerbottniskt fenomen. Skellefteå räknar ju regelbundet sina trognaste supportrar, dom tomma stolarna 😂👍🏼
Kommentera